3 - Eliminar a túa conta de usuario

Para elminar a túa conta de usuario terás que acceder á edición de datos do teu perfil.


Unha vez dentro, na parte inferior verás un botón vermello para elminar a túa conta.

Recibirás un correo de confirmación, na conta asociada ó teu usuario, para que confirmes a elminación da conta e evitar así borrados accidentais.